en fullspekad lördag!

idag vakna jag kl 4 på morgonen i usa . jag låg vaken  till kl 6  . åt frukost och sen så bada jag  ett tag i poolen. efter det ducha jag för att bli av med kloret.vi åkte runt i bilen  o kolla på afärer. vi stanna vid ett köpsenter och jag köpte solglasögon. det är ca 40 grader varmt .det bräns . ( vi är i finix )  jag köpte pennor för att måla på crocks men jag har inga bra crocks  ( bara ett par som är dö slitna ) alla foppa ( crocks ) var i xs istellet för min stolek  s .  vi var hemma igen och jag kolla på en gammal interjuv med michael jackson (han är död så det visas massor med klipp/ interjuver på tv) . äter på TGIF ( thanks god for fredays )  mums! mätt ;) menm vi ska kolla på fopp men neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ! åååh in ga i min stolek :(   nu ska jag bara slöa ´!


berg bada blickar aj gruff

i dag åkte vi upp  i bergen ! bergen var alldeles rödorangea. vi tog med oss badkläder  för det finns en liten flod som är kall och så klar vattnet ser man igenom o man  kan  hopa på vissa ställen , det är strömt och bergen har slipats av vattnet så allt berg är lent, men det bästa med att det är strömt är att det är typ flera banor ner som det har bildats i bergen. vattnet var kallt men man vande sig. det var en kille som kolla på mig hella tiden ! men efter allt srömmande bergs rutchekana så ficka jag massor skrapsår på baken ( det var lite småsten på bergen ) . men det jobbigaste av allt var att komma över på den skuggiga berget för det fanns ingen bro ( trodde vi )  det var snorhalt på  det grunda berget ( som det var vatten på ) det strömma och  mamma och jag hade lite problem med det men pappa klara det till slut vägra vi och pappa fick hjälpa oss över ! innan skulle jag kasta över mina foppatoflor till honom men jag råka kasta ena skon för kort så den flöt i väg med floden!

MICHAEL JACKSON THE KING OF POP IS DEAD

den  25/6 2009 hände något hemskt i  kalifornien  under lunchen 
så dog  michael jackson  vem jo  kungen av popen dog av  hjärtstillestånd och gissa vad, vissa tror han tog droger.  och sen så när  han dog så undersökte man honom och han hade hudcancer och mm. stackars jacksons barn . men  en sak kanske försvagade honom som t.e.x  alla ansikts operationer o  hudblekning. och  näsoperationerna  är väl kändast . saknar dig  för du gorde bra musik.

vegas

nu är jag på semester ! mysigt...................det var tradigt att flyga i ca 15 tim  och bära väskor . men nu är vi här ..första dan och och jag har vunnit 5 gosedjur !  nu är vi uppe på rummet och har ätit glass.... usa är bäst på glass enligt mig !  men när jag kom till excaliburs pool var det en besvikelse ... jag trodde poolen  var ca 10ft men var bara 3 ft jag kunde inte hoppa !

ett par timmar gamla


Alvin har öppnat ögonen!

Oh det var så sött. När Alvin var 8 dagar öppnade han ögonen. Det första han såg var mina byxor.

dom är gulligare än gulligast

åååh  vad härligt i lördags på nationaldan  föddes  2  kattungar.. och gisa vad det är min katts mammas kattungar .. jag  ska få en ! Båda är super GULLIGA men jag får välja EN......... vilket svårt val alltså dom är bra båda 2 men den ena är lugnare men den andra är lite sprallig och söt MEEEEEEEEEEEEEEN jag kan inte välja ............................... snyft:( men den andra kommer min kompis kusin få ta . Den ena hetter SOJA den andre hetter ALVIN ............  jag har väntat på att don ska komma i 9 veckor och dom är klara vid 8 veckor ses alla läsare ! kramis ;D♥my heart so happykommer ej ner vill inte hänga här mer

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0